Zeilen en culinair genieten, de perfecte combinatie !

In samenwerking met schippers Okke en Maaike Sappe is een fantastisch culinair zeil arrangement samengesteld. Graag verwelkomen zij u voor een bijzondere vaartocht aan boord van “De Liefde”  met aansluitend een 4 gangen diner in restaurant ’t Jagertje of op Friesian State. Het complete programma (vaartocht inclusief ontvangst met bruisend aperitief, amuses en drankjes aan boord en aansluitend een 4 gangen diner in restaurant ’t Jagertje) bieden zij u aan voor € 175,- per persoon voor gezelschappen vanaf 8 personen.

Het programma

U wordt om 14.00 uur ontvangen in de oude haven van het pittoreske Langweer of u stapt vanaf Friesian State aan boord. Zij ontvangen u met een bruisend aperitief. Na palaver op een behouden vaart vertrekt u voor een prachtige tocht over het Friese merengebied. Onderweg zal de bemanning u betrekken in het reilen en zeilen aan boord en serveren zij aan boord culinaire amuses. Deze worden verzorgd vanuit de keuken van restaurant ’t Jagertje. Later op de dag meert u opnieuw af waarna u aan tafel gaat in restaurant ’t Jagertje of in uw eigen accomodatie voor een 4 gangen gastronomisch verrassingdiner.

De vaartocht inclusief ontvangst met bruisend aperitief, amuses en drankjes aan boord en aansluitend een 4 gangen diner in restaurant ’t Jagertje of op Friesian State kunnen zij u aanbieden voor € 175,- per persoon exclusief consumpties tijdens diner. Optioneel :Bij het 4 gangen menu kunnen bijpassende wijnen geselecteerd worden in het wijnarrangement. Een 4 gangen wijnarrangement kost € 22,50.

Vaartijden en data zijn in overleg. Zo kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden om een hele dag te gaan varen waarbij het vertrek om 11.00 uur is i.p.v. 14.00 uur

Vriendengroep
Privacy
Grote gezamenlijke ruimte

Perfect voor onze vriendengroep met meerdere gezinnen. Voldoende privacy, mooie grote gezamenlijke ruimte en de mogelijkheid voor onze pubers om zich af te zonderen van de volwassenen.

Mevrouw Mostard februari 2017