Stap vanaf Friesian State aan boord van een nieuw avontuur

Wanneer u graag een dagje het water op wilt met vrienden, familie of collega’s dan bent u bij Jacob Huisman  aan het juiste adres. Al vanaf 1985  kunt u bij ons  terecht voor arrangementen op en rond het water. Hiervoor hebben wij de beschikking over een eigen vloot van verschillende prachtige schepen waaronder skûtsjes, Lemsteraken en een luxueuze zeilklipper. Tijdens onze evenementen geniet u van een bijzondere omgeving en unieke ambiance op 1 of meer van onze prachtige schepen.

Voor elk wat wils hebben wij verschillende arrangementen ontwikkeld waarbij u de mogelijkheid heeft op te stappen op verschillende unieke locaties in ons mooie Fryslan.

Voor meer informatie over onze zeil vaar en doe arrangementen kunt u contact opnemen met Jacob Huisman 0517 – 396366  mob: 06 – 53 160 400 mailen kan ook op info@jacobhuisman.nl  Ook kunt u een reserveringsaanvraag doen via onze site wij nemen dan binnen 24 contact met u op

Vriendengroep
Privacy
Grote gezamenlijke ruimte

Perfect voor onze vriendengroep met meerdere gezinnen. Voldoende privacy, mooie grote gezamenlijke ruimte en de mogelijkheid voor onze pubers om zich af te zonderen van de volwassenen.

Mevrouw Mostard februari 2017