Maatregelen omtrent het Covid-19 virus

Tot 1 juli gelden verscherpte regels betreffende het samenkomen van mensen. Dit houdt in dat het bij ons onmogelijk is om als groep uw vakantie te houden. Omdat gezinnen en echtparen nog wel samen mogen komen, stellen wij daarom ons appartement Wetter beschikbaar voor verhuur aan gezinnen van maximaal 6 personen (zonder huisdier) gedurende de maanden mei en juni. Vanaf juli geldt onze beschikbaarheidskalender weer voor de groepsaccommodatie aangezien wij hopen dat wij vanaf deze maand weer groepen mogen ontvangen.

Wilt u vanwege het Coronavirus toch de rust en ruimte opzoeken, dan bent u van harte welkom in ons appartement Wetter. Ideaal voor een echtpaar of een gezin. Onze omgeving is geschikt voor wandelingen, fiets- en vaartochten. Ook kunt u (tegen betaling) gebruik maken van onze houtgestookte hot tub aan het water. Veel restaurants bezorgen aan huis alsook onze plaatselijke slager, snackbar en supermarkt.

De huursom bedraagt € 980,- per week inclusief schoonmaak en bedlinnen. (vrijdag vanaf 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur)

De huursom voor Pinksteren bedraagt € 595,- inclusief schoonmaak en bedlinnen (vrijdag vanaf 16.00 uur tot maandag 10.00 uur)

De gezamenlijke Deel zal afgesloten worden. Wel staat er in uw eigen hal een voetbaltafel en een sjoelbak ter beschikking alsmede wat andere gezelschapsspellen.

Prachtige plek en alle rust

Y. Tolsma oktober 2018