Midzomeravondconcert op 16 juni 2018

Midzomeravondconcert met zangeres Do en bigband Miss Jones op het nieuwe strand

Het traditionele Midzomeravondconcert in Langweer krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Niemand minder dan de bekende zangeres Do komt optreden! Het concert verplaatst eenmalig van het centrum van Langweer naar de Stevenhoeks aan de Langweerder Wielen.

Het Midzomeravondconcert is op zaterdag 16 juni de muzikale afsluiter van de Amsterdamse dag. De bigband Miss Jones zorgt de hele avond voor fantastische muziek. Hoogtepunt van de avond wordt het gastoptreden van Do.

Do
De zangeres brak in 2002 internationaal door met een cover van de grote hit Heaven van Bryan Adams. Een jaar later nam ze een akoestische versie van dit nummer op en werd daarmee ook in Nederland in een klap razend populair. Ze trad op met internationale en nationale artiesten en zorgde samen met Marco Borsato voor de grote hit ‘Voorbij’.
De laatste jaren werkt ze met internationale sterren aan onder andere dance-nummers. Ook zagen we haar diverse malen op TV als presentatrice van diverse programma’s en jurylid bij talentenjachten.

Swingen met Miss Jones
Tijdens het Midzomeravondconcert speelt Do enkele nummers samen met de bigband. Miss Jones is geen onbekende in Langweer, de band speelde al meerdere malen op het Midzomeravondconcert. Het is een swingorkest met veel eigentijdse nummers en arrangementen, die goed dansbaar zijn en lekker om naar te luisteren. Met composities van klassiekers van o.a Glenn Miller, Frank Sinatra en Elvis Presley, maar ook hedendaagse helden als Robbie Williams Jamie Cullum, Michael Bublé en zelfs Herman Brood is er voor alle bezoekers wat wils.

Langweer pakt uit
De organisatie van de avond is ontzettend blij met de komst van deze artiesten naar Langweer. “We hadden al langer het idee om een keer iets aparts te doen en echt uit te pakken”, vertelt Johan Hielkema. Met dit concert geven we dit wat extra’s mee. Het is een en mooi start van het zomerseizoen voor het dorp.”

Het Midzomeravondconcert begint om 20.30 uur, de toegang is gratis!

gezinnen
prachtige locatie
ideaal

Prachtige locatie, ideaal voor meerdere gezinnen/families.

Mevrouw Hoogeveen december 2016