Priuwke dagen Langweer 22-23 februari 2019

HET LEKKERSTE EVENEMENT VAN LANGWEER – DE PRIUWKE DAGEN Oftewel de Proeverij Dagen, georganiseerd door de horeca van Langweer. Deze dagen staan in het teken van één fries streekproduct waar door iedere horecazaak een gerechtje van wordt gemaakt. Dit jaar de 8e editie! Bezoekers kunnen bij alle deelnemende horeca een stempelkaart kopen waarmee zij bij iedere horecazaak kunnen genieten van een gerechtje. Dit kun je op één avond doen maar je kunt het ook verdelen over twee avonden.

Zeven restaurants, zeven gerechtjes voor € 21,00 en stempelkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 februari. Dus kom naar Langweer om op een leuke, lekkere maar vooral ook gezellige manier kennis te maken met een (h)eerlijk streekproduct uit Friesland! U bent van harte welkom bij; Eetcafé het Wapen van Langweer, Eetcafé De Tapperij, Brasserie AnderS, Eetcafé De Drie Zwaantjes, Restaurant Noflik Langwar, Cafétaria-IJssalon ‘t Hoekje en Restaurant-Pizzeria La Buona Cucina.

Schitterende locatie direct aan het meer, perfect voor een grote groep met aparte slaapkamers, luxe profesionele keuken, grote living met open haard en heerlijke sauna en hottub.

M. Engwerda april 2018